دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

ماجرای کشف ۳ میلیارد تومان لوازم خانگی قاچاق در حیاط یک مدرسه چه بود؟

رئیس پلیس امنیت اقتصادی پایتخت از کشف ۳ هزار و ۸۷۷ قلم لوازم خانگی قاچاق به ارزش ۳۰ میلیارد ریال ازحیاط یک مدرسه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۷ - ۲۳ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 13
کد خبر: ۵۸۸۶۷

به گزارش راهبرد معاصر سرهنگ علی ولیپور گودرزی رئیس پلیس امنیت اقتصادی پایتخت گفت: در پی دریافت خبری مبنی بر دپوی مقدار زیادی لوازم آشپزخانه در حیاط یک مدرسه در حوالی خیابان فدائیان اسلام، بررسی موضوع در دستور کار کارآگاهان پایگاه جنوب پلیس امنیت اقتصادی قرار گرفت.

 

وی افزود: در رصد اطلاعاتی و تحقیقات پلیسی، مشخص شد که ۲ نفر از قاچاقچیان کالا، لوازم خانگی را در حیاط مدرسه‌ای جمع آوری کرده اند که هویت مالکان و محل دقیق آنها شناسایی شد و نتیجه تحقیقات پلیسی در اختیار مقام قضائی قرار گرفت و دستور دستگیری متهمان و بازرسی از داخل مدرسه اخذ شد. تیمی از کارآگاهان پایگاه جنوب این پلیس به نشانی اعلامی اعزام شدند، در بازرسی از داخل مدرسه ۳ هزار و ۸۷۷ قلم لوازم خانگی فاقد مجوزهای گمرکی و فاکتور خرید کشف شد.

 

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ گفت: کارشناسان، ارزش ریالی اموال کشف‌شده را ۳۰ میلیارد ریال برآورد کردند و همه اموال کشف‌شده به سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی تهران انتقال یافت. در این رابطه ۲ متهم دستگیر و پس از تکمیل پرونده، برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند.

 

رئیس پلیس امنیت اقتصادی پایتخت از کشف ۳ هزار و ۸۷۷ قلم لوازم خانگی قاچاق به ارزش ۳۰ میلیارد ریال ازحیاط یک مدرسه خبر داد.

 

همشهری

ارسال نظر